Blog
Geplaatst op dinsdag 17 augustus 2010 @ 17:25 door Susan- , 853 keer bekeken
NORWEGIAN ROMMEGROT | |
1 qt. milk
1 c. half & half 1 c. butter 3/4 c. flour 1/2 c. sugar 1/4 c. butter Sugar & cinnamon
Heat milk and half and half; do not scorch; set aside.
In large, heavy pan, melt 1 cup butter and add flour, cook about 5 minutes, stirring constantly. Pour in milk, cook, stirring frequently until mixture bubbles and thickens. Stir in sugar. Pour 1/4 cup melted butter on top. Sprinkle with sugar and cinnamon. Serve warm. Makes 1/2 gallon. NOTE: This may be kept warm and served from a crock pot. Use low heat. Add butter, sugar and cinnamon after mixture is put in crock pot. Rommegrot is traditionally served at Christmas. |
k heb het zelf geproeft Het was heerlijk. Wel even wennen. I
Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.